Gewoon makkelijke vegan ravioli met tomatensaus
Is ravioli vegan?Verse pasta’s worden eigenlijk altijd met ei gemaakt. Gedroogde pasta’s zijn daarentegen eigenlijk altijd zonder ei, en daarom bijna altijd vegan. Ravioli is echter een gevulde pasta en als je die gedroogd kan vinden in een winkel is die meestal gevuld met dierlijke producten. Verse ravioli zit dan weer vaak ei aan toegevoegd. … Meer lezen over Gewoon makkelijke vegan ravioli met tomatensaus
Kopieer en plak deze URL in je WordPress site om in te sluiten
Kopieer en plak deze code in je site om in te sluiten